انجمن تونل ایران- اخبار خبرگزاری ها
آزاد راه اراک-خرم‌آباد به نام شهید محمد بروجردی نامگذاری می‌شود

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1400/10/18 | 

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان:
آزاد راه اراک-خرم‌آباد به نام شهید محمد بروجردی نامگذاری می‌شود
مدیرکل راه و شهرسازی لرستان گفت: آزاد راه اراک-خرم‌آباد به نام شهید محمد بروجردی نامگذاری می‌شود.



وحید کرم‌الهی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: مقام عالی وزارت راه و شهرسازی  طی نامه‌ای با نامگذاری آزاد راه اراک-خرم‌آباد به نام شهید والا مقام محمد بروجردی موافقت کرده است.
وی با بیان اینکه این پروژه از سال ۹۲ طراحی شده و قطعات دو، سه و چهار  آن در مسیر خرم آباد- بروجرد احداث شده است، گفت: با وجود این پروژه، پروژه شبکه آزادراهی کشور ارتقاء و در افزایش توسعه لرستان به واسطه کاهش زمان سفر موثر است.
مدیرکل راه و شهرسازی لرستان بیان کرد: آزاد راه خرم آباد-اراک در مجموع ۱۳۴ کیلومتر طول دارد  و  هفت هزار و ۵۰۰ متر تونل دو قلو دارد.
کرم‌الهی خاطرنشان کرد: تکمیل بخشی از کریدور ترانزیتی بندرانزلی، آستارا و نوشهر به بندر امام خمینی، روان‌سازی ترافیک برای تردد روزانه ۲۰ هزار وسیله نقلیه، رفع گره‌های ترافیکی در محدوده شهرهای خرم‌آباد، بروجرد و اراک، بستر مناسب حمل‌ونقل کالا و جابجایی مسافر، کاهش آلایندگی محیط زیست و حذف نقاط سانحه‌خیز از دیگر اهداف ساخت این آزاد راه بود.


تاریخ: ۱۴۰۰/۱۰/۱۷
منبع:
https://www.isna.ir/news/۱۴۰۰۱۰۱۶۱۲۱۵۶

نشانی مطلب در وبگاه انجمن تونل ایران:
http://irta.ir/find-1.63.3882.fa.html
برگشت به اصل مطلب