[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي درباره انجمن اخبار و رویدادها جستجو ثبت نام ارتباط با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
آشنایی با انجمن::
کارگروه های تخصصی::
اخبار رویدادها::
اخبار علمی::
جلسات هیات مدیره::
عضویت در انجمن::
اعضای انجمن::
بانک اطلاعات تونل::
انتشارات::
بخش آموزش::
پیوندها::
گالری تصاویر::
دانلود::
کنفرانسهای تونل::
سمپوزیوم تونلسازان جوان (SYTA 2025)::
تسهیلات پایگاه::
تماس با ما::
::
پانزدهمین کنفرانس تونل ایران

پانزدهمین کنفرانس تونل ایران
https://itc2025.ir/fa/
 
..
اخبار جدید
..
نهادهای وابسته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: اطلاعیه برگزاری نشست تخصصی
:: برگزاری پنجمین سمپوزیوم جوانان تونل سازان آسیا -- (SYTA ۲۰۲۵)
:: پنجمین سمپوزیوم تونل‌سازان جوان آسیا (SYTA ۲۰۲۵)
..
:: صادق: نقشه‌ راه فازبندی در کریدور شمال–جنوب تهیه می‌شود ::
 | تاریخ ارسال: 1404/8/3 | 
صادق: نقشه‌ راه فازبندی در کریدور شمال–جنوب تهیه می‌شود
وزیر راه و شهرسازی گفت: به ابتکار جمهوری اسلامی ایران، پیشنهاد تهیه نقشه راه چگونگی تضمین بار را برای تکمیل کریدور شمال - جنوب دادیم.










«فرزانه صادق مالواجرد» وزیر راه و شهرسازی در حاشیه جلسه امروز (چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴) هیئت دولت با حضور در جمع خبرنگاران، در خصوص نشست و توافق سه جانبه ایران، روسیه و جمهوری آذربایجان در رابطه با تکمیل کریدور شمال - جنوب، گفت: به ابتکار جمهوری اسلامی ایران، پیشنهاد تهیه نقشه راه چگونگی تضمین بار را دادیم تا بتوانیم در عرض سه ماه کار آن را انجام دهیم و فازبندی این تقسیم بار را داشته باشیم.
وی افزود: اهمیت این موضوع تا حدی است که روز گذشته رئیس‌جمهور در جمع اصناف و اتاق بازرگانی حضور داشت و تجار و بازرگانان از اینکه این حلقه مفقوده به کمک جمهوری آذربایجان در اولویت قرار گرفته و کریدور شمال - جنوب در حال وصل شدن به یکدیگر است، بسیار اظهار رضایت‌مندی کرد.
صادق بیان کرد: بر این اساس، نشست سه جانبه ایران، روسیه و جمهوری آذربایجان، نشست بسیار مهمی بوده است و برای اولین بار هر دو طرف، یعنی هم طرف آذربایجانی که کشور واسطه است و هم روسیه، حضور پیدا می‌کنند و به صورت زمینی از لنگران تا آستارای آذربایجان و از آستارای آذربایجان به وسیله آن پلی که ساخته شده است، با آستارای ایران حضور پیدا می‌کنند.
صادق مالواجرد در خصوص بازدید اخیر اظهار کرد: در جمهوری اسلامی ایران، هر دو معاون نخست وزیر از پایانه ریلی و از جاده‌ای که از پایانه ریلی به پایانه جاده‌ای می‌رسد، بازدید کردند و همان‌جا جلسه‌ای دوباره برگزار شد. نشست رسانه‌ای بسیار مفصل برگزار شد و هم نماینده آذربایجان و هم نماینده روسیه در آن حضور داشتند. این اقدامات اثرات بسیار مهمی نه فقط در حوزه استان گیلان، بلکه در سطح ملی کشور ایران و همچنین در سطح منطقه داشته است. در شرایطی که کشور به شدت در حوزه تحریم با محدودیت‌ها و ممنوعیت‌ها مواجه است، چنین اتفاقی در ایران رخ داده است و در کل دنیا در مورد آن صحبت می‌شود. این موفقیت به دلیل اقدامات اجرایی یک سال گذشته، دیپلماسی بسیار قوی دولت و پیگیری شخص رئیس جمهور بوده است.
وی افزود: پس از بدرقه دو نماینده، در خود استان و در آستارا نیز موضوعاتی در حوزه گمرک، حمل و نقل جاده‌ای و دیگر مسائل مرتبط با شهر آستارا بررسی شد. به دلیل طولانی شدن بازدید و بررسی‌های مفصل، پرواز ساعت چهار و نیم بعد از ظهر به تأخیر افتاد. همچنین بازدیدی از تونل دوم انجام شد که همکاران من در اداره کل راه و شهرسازی زحمت کشیده بودند و گره ترافیکی را در طول یک سال گذشته باز کرده بود. مسیر بازدید از آستارا تا اردبیل در شب انجام شد و بررسی‌های کارشناسی لازم صورت گرفت.
صادق مالواجرد ادامه داد: اختیارات استانداران در سه دسته تقسیم‌بندی شده و بازدید در آذربایجان بسیار اثربخش و مهم بوده است. پس از سال‌ها، چنین نشست سه جانبه‌ای در خصوص حلقه مفقوده کریدور شمال-جنوب برگزار نشده بود. این سفر به آذربایجان بسیار مفید و اثرگذار بوده و ان‌شاءالله ظرف یک ماه آینده همکاران من با قدرت و انگیزه بیشتر در مسکو حضور پیدا خواهند کرد و قرارداد اجرایی رشت-آستارا منعقد خواهد شد.


تاریخ: ۱۴۰۴/۰۷/۳۰
منبع: https://www.mehrnews.com/news/۶۶۳۰۸۰۸/


 
 
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: وزیر راه و شهرسازی | فرزانه صادق مالواجرد | کریدور شمال–جنوب | نقشه‌ راه فازبندی در کریدور شمال–جنوب | روسیه و جمهوری آذربایجان | حمل و نقل جاده‌ای |
دفعات مشاهده: 112 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

انجمن تونل ایران Iranian Tunneling Association
Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4722