[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي درباره انجمن اخبار و رویدادها جستجو ثبت نام ارتباط با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
آشنایی با انجمن::
کارگروه های تخصصی::
اخبار رویدادها::
اخبار علمی::
جلسات هیات مدیره::
عضویت در انجمن::
اعضای انجمن::
بانک اطلاعات تونل::
انتشارات::
بخش آموزش::
پیوندها::
گالری تصاویر::
دانلود::
کنفرانسهای تونل::
سمپوزیوم تونلسازان جوان (SYTA 2025)::
تسهیلات پایگاه::
تماس با ما::
::
پانزدهمین کنفرانس تونل ایران

پانزدهمین کنفرانس تونل ایران
https://itc2025.ir/fa/
 
..
اخبار جدید
..
نهادهای وابسته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: وبینار تخصصی انجمن تونل ایران
:: اطلاعیه برگزاری پنجمین سمپوزیوم تونل‌سازان جوان آسیا (SYTA ۲۰۲۵)
:: گزارش جلسه هیأت‌مدیره انجمن تونل ایران در روز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ در محل دفتر انجمن تونل ایران
..
:: تلاش برای اتصال همه مناطق شیراز به خطوط مترو ::
 | تاریخ ارسال: 1404/3/3 | 
تلاش برای اتصال همه مناطق شیراز به خطوط مترو
شهردار شیراز با اشاره به اهمیت توسعه مترو در این کلان‌شهر، از تلاش برای تکمیل خطوط مترو و فراهم‌کردن دسترسی برابر شهروندان به خدمات حمل‌ونقل عمومی، به ویژه در شمال‌غرب شیراز خبر داد.










محمدحسن اسدی سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت در حاشیه بازدید از ایستگاه آفرینش خط مترو شیراز، اجرای خطوط متعدد مترو در شیراز را گامی مهم در جهت بهره‌مندی متوازن همه نقاط شهر از خدمات حمل‌ونقل ریلی دانست و گفت: هدف ما این است که تمامی مناطق شیراز از مترو بهره‌مند شوند و در این مسیر با تمام ظرفیت به صورت شبانه‌روزی تلاش می‌کنیم.
وی با اشاره به خط سه مترو اظهار کرد: این خط حدود ۱۲ کیلومتر طول دارد و دارای هشت ایستگاه است که در حال حاضر، ۶ ایستگاه از جمله ایستگاه آفرینش در دست احداث هستند.
شهردار شیراز درباره ایستگاه آفرینش گفت: این ایستگاه یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های خط سه است که در محدوده تقاطع خیابان آفرینش با بزرگراه حسابی و بخش شمالی خیابان آفرینش واقع شده است.
اسدی با اشاره به روند مثبت عملیات اجرایی این ایستگاه افزود: مساحت ایستگاه آفرینش حدود ۶۵۰۰ مترمربع و در دو طبقه ساخته می‌شود و احداث آن نقش بسزایی در ارتقای خدمات حمل‌ونقل عمومی، به ویژه برای ساکنان شمال‌غرب شیراز و تسهیل دسترسی آن‌ها به مرکز شهر خواهد داشت.
شهردار شیراز صرفه‌جویی در زمان و هزینه شهروندان و ارتقای رفاه و آسایش آنان را از دیگر اهداف ساخت این ایستگاه عنوان کرد و گفت: عملیات حفاری مکانیزه تونل خط سه مترو طبق برنامه‌ریزی در حال انجام است و عبور دستگاه حفار تی‌بی‌ام از ایستگاه آفرینش نشان‌دهنده پیشرفت مطلوب پروژه در ماه‌های اخیر است.
به گزارش ایسنا، ایستگاه آفرینش خط سه مترو شیراز در عمق حدود ۲۶ متری زیر زمین و در شمال‌غرب شهر در حال احداث است و تاکنون نزدیک به ۷۴ هزار و ۵۰۰ مترمکعب خاک‌برداری برای ساخت آن انجام شده است.


تاریخ: ۱۴۰۴/۰۲/۳۱
منبع: https://www.isna.ir/news/۱۴۰۴۰۲۳۰۲۱۸۱۶


 
 
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: شهردار شیراز | توسعه مترو | تکمیل خطوط مترو | حمل‌ونقل ریلی | ایستگاه آفرینش | عملیات اجرایی |
دفعات مشاهده: 214 بار   |   دفعات چاپ: 43 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

انجمن تونل ایران Iranian Tunneling Association
Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4713