انجمن تونل ایران- اخبار خبرگزاری ها
افتتاح بیش از ۱۲۰۰ کیلومتر راه و راه‌آهن در سال ۱۴۰۲

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1403/1/24 | 
افتتاح بیش از ۱۲۰۰ کیلومتر راه و راه‌آهن در سال ۱۴۰۲
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل از افتتاح ۲۴۲ کیلومتر مسیر آزادراهی، ۲۳۲ کیلومتر راه آهن و بیش از ۸۰۰ کیلومتر راه و بزرگراه در سال ۱۴۰۳ خبر داد.










خیراله خادمی مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل، گفت :۳۲ میلیون متر مکعب عملیات خاکی معادل احداث یک سد خاکی در کنار حفاری ۱۸.۳ کیلومتر تونل که لاینینگ ۱۷.۴ کیلومتر آن هم تکمیل شده‌است.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه با اشاره به افتتاح ۲۴۲ کیلومتر مسیر آزادراهی در سال گذشته با رشد ۳ برابری نسبت به میانگین سالانه اظهار داشت: افتتاح ۲۳۲ کیلومتر راه آهن و بیش از ۸۰۰ کیلومتر راه و بزرگراه در کشور علاوه بر ثبت رکورد جدیدی در افتتاح سالانه پروژه‌ها نشان از عزم راسخ دولت در تکمیل شریان‌های حمل و نقلی کشور دارد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به توان و تخصصی مهندسین داخل کشور ادامه‌داد: خوشبختانه در حال حاضر مانعی در طراحی، نظارت و اجرای پروژه‌های راهسازی از نظر وجود ندارد و در صورت تأمین اعتبار مورد نیاز، قابلیت اجرای سالانه حداقل حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان پروژه وجود دارد.
خادمی توان مهندسی کشور را چندین برابر بیشتر از منابع موجود دانست و گفت: با توجه به قابلیت‌ها و پتانسیل‌های موجود در بدنه مهندسی کشور، می‌توانیم بر روی صدور خدمات فنی خصوصاً به کشورهای همسایه تمرکز کنیم.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه پیگیری مصوبات مجلس در بخش زیرساخت‌های حمل و نقل و استفاده از روش‌های قانونی برای تأمین منابع مورد نیاز پروژه‌های راهسازی را یکی از الزامات پیشرفت در اقدامات ذکر کرد.


تاریخ: ۱۴۰۳/۰۱/۲۰
منبع: https://www.mehrnews.com/news/۶۰۷۳۵۵۷


 
 
نشانی مطلب در وبگاه انجمن تونل ایران:
http://irta.ir/find-1.63.4606.fa.html
برگشت به اصل مطلب