[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي درباره انجمن اخبار و رویدادها جستجو ثبت نام ارتباط با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
آشنایی با انجمن::
کارگروه های تخصصی::
اخبار رویدادها::
اخبار علمی::
عضویت در انجمن::
اعضای انجمن::
بانک اطلاعات تونل::
انتشارات::
بخش آموزش::
پیوندها::
گالری تصاویر::
دانلود::
کنفرانسهای تونل::
تسهیلات پایگاه::
تماس با ما::
::
اخبار جدید
..
چهاردهمین کنفرانس تونل ایران
..
نهادهای وابسته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: تبریک سال نو
:: نشست علمی: نقش فضاهای زیرزمینی شهری در توسعه پایدار (زمین شناسی و محیط زیست)
:: پیام رئیس انجمن
..
:: دستیابی کامل به ساخت تجهیزات مترو تا پایان سال ۹۸ ::
 | تاریخ ارسال: 1397/7/24 | 

با امضای تفاهم بین رئیس جهاد دانشگاهی و شرکت راه‌آهن شهری؛
فناوری‌های جهاد دانشگاهی وارد مترو می‌شود/ دستیابی کامل به ساخت تجهیزات مترو تا پایان سال ۹۸
 

رئیس جهاد دانشگاهی در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دو جانبه بین جهاد دانشگاهی و شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه(مترو) گفت: چنانچه توسعه ساخت تجهیزات مترو در داخل محقق شود، می‌توان از این فرصت برای انتقال فناوری استفاده کرد،‌ به شرط آنکه در این انتقال از انجام کار حمایت شود.
به گزارش ایسنا، این تفاهم‌نامه‌ی همکاری دوجانبه بین جهاددانشگاهی و شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه(مترو)، امروز (دوشنبه ۲۳ مهرماه) با حضور دکتر حمیدرضا طیبی( رییس جهاددانشگاهی) و دکتر محسن پورسیدآقایی( معاون حمل‌ونقل ترافیک شهرداری تهران) و هم‌چنین مهندس علی امام (مدیرعامل شرکت مترو تهران و حومه) در دفتر معاونت حمل و نقل ترافیک شهری شهرداری تهران منعقد شد.
حمیدرضا طیبی در این مراسم با بیان اینکه صنعت حمل و نقل ریلی نقش مهمی در توسعه و پیشرفت کشور داشته و بویژه در حوزه شهری از سرعت توسعه خوبی برخوردار است، گفت: ۹ کلانشهر در حال ایجاد خطوط مختلف مترو هستند که علاوه بر خدمات حمل و نقل شهری و جابجایی مسافر اثرات مثبتی همچون کاهش تصادفات، کاهش آلودگی هوا و غیره را به دنبال دارد.
وی کسب دانش فنی طراحی و ساخت تجهیزات مورد نیاز این صنعت را موجب ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی دانست و افزود: با توسعه ساخت داخل، امکان صادرات به کشورهای همسایه یا همسو با جمهوری اسلامی ایران فراهم می‌شود.
رئیس جهاد دانشگاهی اضافه کرد: با توجه به مجموعه تخصص‌های مرتبط با صنعت ریلی و کارهایی که در این حوزه انجام داده‌ایم، همکاری با شرکت راه‌آهن شهرداری تهران و حومه (مترو) را در دستور کار قرار دادیم.
رئیس جهاد دانشگاهی سفارش‌محور بودن و امکان تولید انبوه صنعتی تجهیزات مترو را یادآور شد و اظهارکرد: با توجه به توان علمی و فناورانه خوبی که در کشور وجود دارد، فرصت خوبی برای انتقال فناوری فراهم شده،‌ به شرط آنکه در این انتقال از انجام کار نیز حمایت شود.
طیبی، تهران را دارای مرجعیت خاص نسبت به سایر کلان شهرها دانست و گفت: در صورتی که در متروی تهران از این تجهیزات استفاده شود، متروی سایر شهرها نیز با اطمینان خاطر از آن‌ها استفاده خواهد کرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات ما نبود آزمایشگاه مرجع برای کنترل کیفیت در کشور است که در این مورد کارفرما نظر مثبتی به انجام تست‌های محیطی کنترل کیفیت از سوی جهاد دانشگاهی دارد.
به گزارش ایسنا، تفاهم‌نامه همکاری دو جانبه جهاد دانشگاهی و شرکت راه آهن شهرداری تهران و حومه (مترو) امروز با حضور دکتر حمیدرضا طیبی و مسئولان شرکت راه آهن شهرداری تهران و حومه در زمینه‌های فناوری‌های مرتبط با سیستم رانش و واگن‌های مترو،‌ سیستم‌های کنترل تردد و دسترسی (گیت)، سیستم علائم و ارتباطات، ساخت تجهیزات فلزی مورد نیاز صنعت مترو، طراحی و ساخت سیستم‌های کنترل واگن و تجهیزات تعمیراتی ناوگان منعقد شد.
آنهایی که علاقمند به واردات هستند ما را از این کار می‌ترسانند
رئیس جهاد دانشگاهی در حاشیه این مراسم نیز در جمع خبرنگاران حاضر شده و از دستیابی کامل به ساخت تجهیزات مترو تا پایان سال آینده خبر داد و خاطر نشان کرد: تضمین استانداردهای ساخت این تجهیزات از طریق تست‌های کنترل کیفیت صورت گرفته و مورد تایید کارفرما خواهد بود.
طیبی با اشاره به اینکه در تفاهم نامه فوق قید شده تجهیزات باید براساس استانداردهای مورد قبول کارفرما (شرکت مترو) ساخته شود، از موافقت کارفرمای این تفاهم نامه با انجام تست‌های کنترل کیفیت از سوی جهاد دانشگاهی خبر داد و گفت: در این زمینه براساس استانداردهای مورد تایید کارفرما عمل می‌کنیم و هیچ مشکلی در زمینه ساخت تجهیزات نداریم.
وی تشریح کرد: برای این منظور نیازمند ایجاد بار بر روی دستگاه و شبیه سازی مسافران هستیم. پس از آنکه این استانداردها مورد تایید کارفرما قرار بگیرد می‌توانیم این تجهیزات را مورد استفاده قرار دهیم.
رئیس جهاد دانشگاهی خاطر نشان کرد: آنهایی که علاقه‌مند به تداوم واردات مربوط به این تجهیزات هستند ما را می‌ترسانند و توان مهندسی کشور را زیرسوال می‌برند. این در حالی است که در سال ۸۹ یا ۹۰، رکتی فایر ساختیم اما زمان بهره برداری از آن طولانی شد.
طیبی از انجام شدن تست‌ها در این زمینه و ساخت گیت‌های تردد، سیستم رانش در یک مدل آزمایشگاهی و مدل صنعتی کوچک خبر داد و افزود: با توجه به حجم و تعداد تجهیزات مورد نیاز توسعه ساخت تجهیزات در داخل به لحاظ اقتصادی به صرفه بوده و می‌تواند ما را به مرجع این موضوع در منطقه تبدیل کند.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد با قول مسئولان شرکت راه‌آهن شهرداری تهران و حومه (مترو) تا پایان سال آینده دستیابی کامل به تکنولوژی ساخت این تجهیزات محقق شده و تعداد زیادی از آنها ساخته شود.

تاریخ: 97/07/23
منبع:
https://www.isna.ir/news/97072313080

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: امضای تفاهم | رئیس جهاد دانشگاهی | شرکت راه‌آهن شهری | دستیابی کامل | ساخت | تجهیزات | مترو | پایان سال ۹۸ |
دفعات مشاهده: 409 بار   |   دفعات چاپ: 165 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
انجمن تونل ایران Iranian Tunneling Association
Persian site map - English site map - Created in 2.11 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4645