[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي درباره انجمن اخبار و رویدادها جستجو ثبت نام ارتباط با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
آشنایی با انجمن::
کارگروه های تخصصی::
اخبار رویدادها::
اخبار علمی::
جلسات هیات مدیره::
عضویت در انجمن::
اعضای انجمن::
بانک اطلاعات تونل::
انتشارات::
بخش آموزش::
پیوندها::
گالری تصاویر::
دانلود::
کنفرانسهای تونل::
تسهیلات پایگاه::
تماس با ما::
::
پانزدهمین کنفرانس تونل ایران

پانزدهمین کنفرانس تونل ایران
https://itc2025.ir/fa/
 
..
اخبار جدید
..
نهادهای وابسته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: برگزاری نخستین جلسه هیأت مدیره انجمن تونل ایران در سال ۱۴۰۴
:: جلسه هیأت مدیره انجمن تونل ایران در روز شنبه مورخ ۱۴۰۳/۱۲/۱۱ برگزار شد:
:: :Work Group on Shaft Design and Construction (WG-۲۳) ۱۱th webinar
..
:: پروژه تونل شهرکرد - فارسان - مسجدسلیمان با شتاب در حال اجراست ::
 | تاریخ ارسال: 1404/2/17 | 
پروژه تونل شهرکرد - فارسان - مسجدسلیمان با شتاب در حال اجراست
 مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری از پیشرفت ۵۰ درصدی پروژه مهم تونل شهرکرد_ فارسان_ مسجد سلیمان خبر داد و گفت: با تأمین اعتبار از محل اوراق اسلامی، روند اجرایی این پروژه که سال‌ها به دلیل کمبود منابع متوقف یا کند بود، اکنون با شتاب در حال اجراست.










خدایار باقری امروز ۱۴ اردیبهشت در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت پروژه تونل شهرکرد_ فارسان_ مسجد سلیمان اظهار کرد: این پروژه با هدف اتصال شهرکرد، فارسان به مسجد سلیمان در دست اجراست و از سالیان گذشته آغاز شده بود، اما به دلیل صعب‌العبور بودن مسیر، سرمای شدید منطقه و کمبود اعتبارات، روند پیشرفت آن با وقفه‌هایی همراه بوده است.
وی ادامه داد: خوشبختانه با تأمین اعتبار مناسب از محل اوراق اسلامی، مطالبات پیمانکار پروژه به طور کامل پرداخت شد و اکنون کار با توان و سرعت بیشتری در حال انجام است و در صورت تداوم تأمین اعتبارات، پیش‌بینی می‌شود عملیات اجرایی تونل و جاده ورودی آن تا پایان سال جاری به‌طور کامل به اتمام برسد.
باقری افزود: این محور شامل جاده ورودی به طول ۱۳ کیلومتر، تونل اصلی به طول ۱۵۵۰ متر و جاده خروجی به طول ۱۲ کیلومتر است. تاکنون حفاری تونل به‌طور کامل انجام شده و ۱۱۵۰ متر از آن لاینینگ شده است. تنها ۴۰۰ متر از عملیات لاینینگ باقی مانده که پیش‌بینی می‌شود طی چند ماه آینده به اتمام برسد. البته در حال حاضر، پیشرفت فیزیکی عملیات لاینینگ تونل به ۷۵ درصد رسیده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان همچنین از پیشرفت مناسب جاده ورودی پروژه در قرارداد اول خبر داد و گفت: پروژه احداث تونل و راه‌های طرفین به طور کلی، تاکنون ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و امیدواریم با تداوم روند فعلی، این مسیر کلیدی به‌زودی به بهره‌برداری برسد و نقش مؤثری در ارتقاء ایمنی سفرها، تسهیل حمل‌ونقل بین استانی و توسعه اقتصادی منطقه ایفا کند.


تاریخ: ۱۴۰۴/۰۲/۱۵
منبع: https://www.isna.ir/news/۱۴۰۴۰۲۱۴۰۹۵۸۹


 
 
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری | پروژه تونل شهرکرد - فارسان - مسجدسلیمان | تونل | تونل اصلی | عملیات لاینینگ تونل |
دفعات مشاهده: 152 بار   |   دفعات چاپ: 33 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

انجمن تونل ایران Iranian Tunneling Association
Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4710