[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي درباره انجمن اخبار و رویدادها جستجو ثبت نام ارتباط با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
آشنایی با انجمن::
کارگروه های تخصصی::
اخبار رویدادها::
اخبار علمی::
جلسات هیات مدیره::
عضویت در انجمن::
اعضای انجمن::
بانک اطلاعات تونل::
انتشارات::
بخش آموزش::
پیوندها::
گالری تصاویر::
دانلود::
کنفرانسهای تونل::
سمپوزیوم تونلسازان جوان (SYTA 2025)::
تسهیلات پایگاه::
تماس با ما::
::
پانزدهمین کنفرانس تونل ایران

پانزدهمین کنفرانس تونل ایران
https://itc2025.ir/fa/
 
..
اخبار جدید
..
نهادهای وابسته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: وبینار تخصصی انجمن تونل ایران
:: اطلاعیه برگزاری پنجمین سمپوزیوم تونل‌سازان جوان آسیا (SYTA ۲۰۲۵)
:: گزارش جلسه هیأت‌مدیره انجمن تونل ایران در روز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ در محل دفتر انجمن تونل ایران
..
:: آخرین وضعیت بزرگراه ایلام- سرابله- حمیل ::
 | تاریخ ارسال: 1399/11/27 | 

آخرین وضعیت بزرگراه ایلام- سرابله- حمیل
مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام آخرین وضعیت بزرگراه ایلام- سرابله – حمیل را تشریح کرد.



مهندس «علی‌اصغرکاظمی» درباره آخرین وضعیت محور ایلام- سرابله- حمیل- کرمانشاه ، با بیان اینکه ۷۸ کیلومتر این محور در استان ایلام قرار دارد، اظهار کرد: از میدان ارغوان شهر ایلام تا بخش شباب شهرستان چرداول ۴۷ کیلومتر است که تاکنون ۲۴ کیلومتر این مسیر به صورت چهار خطه زیر بار ترافیک قرار گرفته است و ۸ کیلومتر دیگر نیز در دست اجرا است.
 وی گفت: تونل دوم آزادی نیز در تراز پایین تر به طول بیش از۳ کیلومتر به مرحله اجرا در آمده و عملیات اجرایی آن ظرف چند روز آینده آغاز خواهد شد و گردنه های مسیر را کاهش خواهد داد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام تصریح کرد: سه تقاطع غیرهمسطح زیر گذر ارغوان با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی، تقاطع غیر همسطح سرابله به ۴۵ و تقاطع غیر همسطح کارزان با ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است و۱۴ کیلومتر مسیر نیز مطالعه شده و به زودی مناقصه چهار خطه شدن این ۱۴ کیلومتر نیز تا بخش شباب اجرایی می شود.
کاظمی با بیان اینکه از شباب تا انتهای حوزه استحفاظی استان ایلام، ۳۱ کیلومتر است که در حال مطالعه برای چهار خطه شدن قرار دارد، گفت: با توجه به توپوگرافی منطقه مطالعات این قطعه زمان بیشتری لازم خواهدداشت.
مدیرکل راه و شهرسازی استان خاطر نشان کرد: طرح آزاد راه کرمانشاه- حمیل- ایلام- مهران نیز از سمت کرمانشاه تا حمیل به طول ۵۰ کیلومتر در حال اجرا است ، این طرح در ادامه به سمت ایلام و مهران در دستور کار قرار داشته و اجرایی خواهد شد.
کاظمی به دیگرمحور ارتباطی استان ایلام به کرمانشاه اشاره کرد و افزود: موازی محور سرابله، محور ایلام- ایوان- قلاجه- کرمانشاه را داریم که ۷۵ کیلومتر مسیر در حوزه استحفاظی ایلام قرار دارد که ۳۵ کیلومتر این محور و ۱۲ کیلومتر آن نیز ۳ خطه شده است.


تاریخ: ۹۹/۱۱/۲۶
منبع:
https://www.isna.ir/news/۹۹۱۱۲۶۱۹۲۹۷

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام | آخرین وضعیت | بزرگراه ایلام-سرابله–حمیل | تونل دوم آزادی |
دفعات مشاهده: 582 بار   |   دفعات چاپ: 187 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

انجمن تونل ایران Iranian Tunneling Association
Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4714