[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي درباره انجمن اخبار و رویدادها جستجو ثبت نام ارتباط با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
آشنایی با انجمن::
کارگروه های تخصصی::
اخبار رویدادها::
اخبار علمی::
عضویت در انجمن::
اعضای انجمن::
بانک اطلاعات تونل::
انتشارات::
بخش آموزش::
پیوندها::
گالری تصاویر::
دانلود::
کنفرانسهای تونل::
تسهیلات پایگاه::
تماس با ما::
::
اخبار جدید
..
چهاردهمین کنفرانس تونل ایران
..
نهادهای وابسته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: تبریک سال نو
:: نشست علمی: نقش فضاهای زیرزمینی شهری در توسعه پایدار (زمین شناسی و محیط زیست)
:: پیام رئیس انجمن
..
:: خبر ::
 | تاریخ ارسال: 1393/6/24 | 

تونل گلاب 2 تراژدی مرگ دریاچه ارومیه را برای زاینده رود تکرار می کند
ستاندار چهارمحال وبختیاری گفت: در صورت اجرایی شدن پروژه تونل گلاب 2، تراژدی مرگ دریاچه ارومیه برای رودخانه زاینده رود نیز تکرار می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ سلیمانی دشتکی استاندار چهار محال و بختیاری  افزود: باوجود اینکه زاینده رود ازچهارمحال وبختیاری سرچشمه می گیرد تاکنون سند و منبع مطالعاتی جامعی در زمینه اجرای پروژه تونل گلاب 2 در اختیار مسئولان این استان قرار نگرفته است. وی با بیان اینکه برای اجرای این پروژه میزان دبی زاینده رود 20 متر مکعب در ثانیه بر آورد شده، اظهارداشت: این درحالی است که میزان دبی وآبدهی این رودخانه در بهترین شرایط ممکن حدود 13متر مکعب در ثانیه است. سلیمانی دشتکی ادامه داد: خشکیدن زاینده رود برخلاف تبلیغات منفی برخی مسوولان استان های همجوار که این مسئله را به مصرف بی رویه آب در چهارمحال و بختیاری نسبت می دهند، از سوء مدیریت مصرف آب در استان مقصد ناشی می شود. وی تصریح کرد: درحالی که عمده بارش ها در مناطق شمالی و غربی کشور رخ می دهد، صنایع آب بر، نظیر فولاد در استانی مرکزی وخشک راه اندازی و توسعه می یابد. سلیمانی دشتکی ادامه داد: کشت محصولات آبی نظیر برنج در سطح وسیعی از زمین های استان اصفهان و الگوی کشت نامتناسب با وضعیت آبی موجود در این منطقه دلیل دیگری بر سوء مدیریت مصرف آب درمنطقه خشک مرکزی کشور است . استاندارچهارمحال وبختیاری درادامه بیان داشت: میزان بارش های کشور حدود یک سوم بارش های جهانی و میزان تبخیر آب سه برابر متوسط جهانی است. وی افزود: این آمار بیانگر آن است که برنامه ریزی در کشور باید بر اساس تخصیص 9 برابری منابع به نسبت متوسط جهانی برای احیا وحفظ منابع آبی باشد در حالی که تاکنون توجه ویژه ای به این بخش نشده است . وی قانونگذاری صحیح در استفاده از منابع آب و اراده سیاسی وملی برای حل بحران های آبی را خواستار شد . سلیمانی دشتکی همچنین دراین همایش اجرای پروژه انتقال آب بهشت آباد از طریق لوله را اقدامی موثر در احیای رودخانه کارون عنوان کرد واز سیاستگذاری وزارت نیرو برای جایگزینی لوله به جای تونل در این پروژه قدردانی کرد .

پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، 19شهریور93
لینک خبر: http://www.moi.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=NEWS&CategoryID=541ac873-3706-4f31-97e7-5cd6d51170eb&WebPartID=cb29dce2-3092-430b-8ecf-1cd76588f4e3&ID=4c93a43d-b54f-46f4-b9ce-a77ba677e173

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
دفعات مشاهده: 2908 بار   |   دفعات چاپ: 799 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
انجمن تونل ایران Iranian Tunneling Association
Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4645